KATEGORI


STIFTELSEN NYTT OSEBERGSKIP


RSS RSS Nyhetsfeed 


FACEBOOK
BILDEDAGBOK
EMNEORD
SISTE INNLEGG

ARKIV

KATEGORIER


02.07.12 11:35

Tid for farvel

- PUBLISERT AV Stiftelsen nytt Osebergskip 

Generelt 

../innovaeditor/assets/admin/TO-Tid-for-farvel.jpg
Fredag 29. juni var det tid for avskjed blant våre båtbyggere. Noen tar ferie, for andre er oppdraget slutt. Men noen vil også fortsette!

Regnværet sto i stil med stemningen og gjorde at kaffen og kakene måtte tas innendørs. Gutta er blitt en fin, sammenspleiset gjeng i løpet av de to årene byggingen av ”Saga Oseberg” har tatt. Det var derfor en dag hvor stoltheten over å være ferdige var blandet med en god porsjon med vemod.

Daglig leder Geir Røvik berømmet vår danske venn Thomas Finderup for hva han har betydd for prosjektet. Thomas vil fortsatt jobbe for oss en tid med den skriftlige dokumentasjonen av hva vi har lært av arbeidet. Thomas kvitterte med å fremheve den gode lagånden som har rådet på byggeplassen, og at alle har utført sitt arbeid tilfredsstillende.

Vi jobber videre!

Ikke alle avslutter sitt arbeidsforhold, selv om ”Saga Oseberg” på det nærmeste er ferdig. Nye prosjekter venter. Først en kopi av en 30 fots færing fra Gokstadfunnet. Dette arbeidet begynner i slutten av august. Andre gjenstander fra Osebergfunnet skal også kopieres. 

Og når tiden er inne begynner byggingen av en kopi av det store Klåstadskipet (like stort som Oseberg). Da kan det hende det blir behov for å kalle gode båtbyggervenner tilbake igjen!

Billedtekst:

Vemodig: Teamet av båtbyggere splitter opp nå som ”Saga Oseberg” på det nærmeste er ferdig. Fra venstre: Tore Forsberg, Jan H. Knutsen, Geir Røvik, Thomas Finderup, Johan Maarud, Gregorius Grim Kockelkatt, Bjørn Harald Lian og Egil Sagerøy. (Foto: Tordis Ødbehr).
     

 ditt navn*

din epost adresse*

kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

verifiseringskode*
 
kommentar notat